onsdag 5. oktober 2016

Erna Solberg og Trine Skei Grande På Pokemon Jakt

Pokemon-ministrene slår til igjen! Hadde de bare brukt dertil mindre penger i statsbudsjettet.

I morgen "kliner de til" med det klart største budsjetterte fastlandsunderskuddet i norsk historie. Statlig pengemisbruk fortsetter med stormskritt under den såkalte blå-blå regjeringen (husk farger betyr ingenting i dagens norske sosialistdemokrati) - man må jo øke forbruket enda mer i nedgangstider, var det ikke sånn? Erna Solberg har nok glemt eller oversett at Stoltenberg trykte på den Keynesianske gasspedalen i mange år etter at bankene var reddet gjennom mindre kjøpekraft for alle oss andre.

Sist oppdatert i 2014.

Statlig etterspørsel tar mer og mer over. Økt produksjon, som faktisk er det som skaper den etterlengtede og virkelige etterspørselen, det er det nok ikke så farlig med. 

Det norske pengesystemet, som har ført det norske folk inn i en enorm gjeldsfelle gjennom altfor høyt forbruk grunnet lett og billig tilgang til kreditt og boliglån, ja det gjør man jo selvfølgelig ingenting med. 

Tilbake til pokemon eller hva det nå heter og er: det er åpenbart at Erna Solberg og regjeringen ikke har tid til å prioritere skattebetalernes penger - her pøses det ut i øst, og spesielt i vest. Hvis jeg ikke husker feil har sistnevnte vært i en oppgangsbølge over mange år. Vel, vel, de har jo ikke spart en krone, så da må vi jo belønne de med litt statlige overføringer fra alle oss andre som heller ikke har spart. 
Pokémon Go hører ikke hjemme i stortingssalen, slo Høyre fast i sommer. Tirsdag ble statsminister Erna Solberg tatt på fersken mens hun åpnet spillet under trontaledebatten.
På besøk i Slovakia benyttet statsminister Erna Solberg også muligheten til å spille Pokémon Go. Solberg har tidligere vært kjent som en storspiller av ...
I Stortingets høringssal 1 holder utenriks- og forsvarskomiteen onsdag en høring om proposisjonen «Kampkraft og bærekraft - Langtidsplan for forsvarssektoren ...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar